Apple готується до значних змін в розмірах екрану iPhone в 2020 році. Звичайно ж, мова йде про iPhone 12, які покажуть публіці вже у вересня 2020 року.

Згідно з замовленням корейських новинних агентств ET News, Apple замовляє для своїх iPhone наступного покоління панелі дисплеїв на органічних світлодіодах (OLED) з розмірами 5,4, і 6,7 6,1 дюйма.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Це буде означати, що в наступному році iPhone буде мати два нових варіанти розміру порівняно з поточною лінійкою. Найдешевший новий iPhone від Apple, iPhone 11, оснащений 6,1-дюймовим рідкокристалічним дисплеєм (LCD), в той час як більш дорогий iPhone 11 Pro має 5,8-дюймовий OLED-екран, а iPhone 11 Pro Max оснащений 6,5-дюймовим OLED-дисплеєм.

iPhone 12
iPhone 12

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер же компанія хоче зменшити розміри смартфонів, тим самим роблячи їх більш компактними. Звичайно, це позитивно позначиться на продажах, так як смартфон з діагоналлю 6.5 дюймів здаються просто величезними навіть у 2019 році.

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.