Схоже, що останні події в світі надихнули Lego на те, щоб представити світові своє власне бачення вантажівки майбутнього. Компанія вирішила показати, яким би міг бути электропикап від Tesla, якщо дизайном займалася компанія, всесвітньо відома завдяки конструкторам.

Версія Lego “гарантовано небитка”, - зазначає Лего в Твіттері, що є ударом по невдалій демонстрації, під час якої Маск розбив “захисне” скло электропикапа. З тих пір Маск сказав, що це сталося тільки тому, що попередні удари кувалдою Хольцхаузена по панелі дверей водія вже зробили тріщини на склі.

Ілон Маск і Tesla, Motor
Ілон Маск і Tesla, Motor

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Незважаючи на проблеми в день виходу і багато жартів над зовнішністю авто, Маск сказав, що до теперішнього часу більше 250 000 клієнтів зареєструвалися і внесли депозит у розмірі 100 доларів США за Cybertruck.

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.