Не секрет, що в листопаді 2019 року компанія Apple представила 16-дюймовий MacBook Pro. Відомий фотограф Тайлер Стальман порівнює його зі своїм 15-дюймовим MacBook Pro 2018 року. І виявляється, різниця в них все ж просто величезна.

Всі порівняння відбувається в 10-хвилинному відео на YouTube, яке варто подивитися. У цьому відео ми дізнаємося, що у Стальмана є 15-дюймовий MacBook Pro з 6-ядерним процесором i7 з частотою 2,6 ГГц і 32 ГБ оперативної пам'яті. 16-дюймовий MacBook Pro, який він тестував деякий час, тепер оснащений 2,4-ГГц 8-ядерним процесором i9 і 32 ГБ ОЗУ.

залежно від того, які програми використовуються, новий ноутбук значно перевершує по швидкості застарілу модель.

MacBook Pro
MacBook Pro

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Наприклад, Stalman експортував 10-хвилинне відео Final Cut Pro X H265 і ProRes. Процес зайняв 12 хвилин 29 секунд на 158-дюймовому MacBook Pro 2018 року і всього 5 хвилин 09 секунд на новій 16-дюймової моделі.

Нагадаємо, що Маск похвалився рекордними предзаказами на унікальний електрокар. Тепер цей показник досяг позначки в 250 000.

Як повідомляв Знай.uа, Facebook почне виплачувати користувачам гроші за перегляд реклами та опитувань.

Також Знай.uа писав, що Samsung пообіцяла оновити десятки моделей смартфонів до актуального Android.