Facebook і Instagram 28 листопада, під час Дня Подяки раптово перестали працювати.

Facebook
Facebook

На щастя, Facebook повідомляє, що сервіс відновив у своїй основній соціальній мережі, а також в Instagram. У компанії повідомили, що вдалося відновити 100% функціоналу як Instagram, так і Facebook.

Крім самих сайтів і додатків Facebook і Instagram, працював з перебоями і сервіс Facebook Messenger.

Facebook
Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За словами DownDetector, Instagram працював з перебоями в Центральній Європі Великобританії, а користувачі Facebook повідомляли про відключення по всій території США.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.