В останні кілька днів ми чули багато чуток про наступну лінійці пристроїв iPhone від Apple. За словами самої компанії, нові смартфони стануть хітом, подолавши позначку в 100 мільйонів покупок на початку продажів.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

По всій видимості, Samsung нарешті уклала угоду з Apple на використання своїх OL-панелей Y-OCTA. Згідно з повідомленням, Samsung стане ексклюзивним постачальником OLED для 5,4-дюймового iPhone 12 Pro і 6,7-дюймового iPhone 12 Pro Max. Це означає, що дисплеї на смартфонах від яблучної корпорації будуть від головного конкурента.

Що стосується нового дисплея, він буде тонше і дешевше у виготовленні. Швидше за все Samsung є єдиним постачальником, який може виробляти ці панелі в такому масштабі, в якому вони потрібні Apple.

iPhone 12
iPhone 12

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім двох моделей iPhone 1 Pro, Apple також представить два додаткових iPhone в 2020 році. Довгоочікуваний iPhone SE 2 з 4,7-дюймовим РК-екраном і iPhone 12 з 6,1-дюймовим OLED.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.