Не секрет, що Samsung став лідером у використанні технології OLED в дисплеях для смартфонів. Втім, на ринку телевізорів все ж перемагає LG. Телевізори LG вразили тестерів своєю здатністю точно керувати світом, на відміну від технології РК-дисплея з квантовими точками “QLED”, яку використовує виключно Samsung, яка раніше розміщує світлодіодне підсвічування позаду фільтра.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Однак незабаром ситуація може змінитися, оскільки в жовтні Samsung оголосила, що до 2025 року інвестує 11 мільярдів доларів в будівництво заводу, здатного виробляти справжні екрани QLED для телевізорів.

Samsung Galaxy A51, IXBT
Samsung Galaxy A51, IXBT

В даний час два дослідника Samsung, доктор Eunjoo Jang і доктор Yu-Ho Won, опублікували в Nature статтю про нової світлодіодним технології з квантовими точками, яка ґрунтується на фосфиде замість токсичного кадмію і має термін служби до мільйона годин. Їх покращена конструкція корпусу, мабуть, підвищує ефективність за рахунок запобігання окислення і витоків енергії.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Можливо, компанія все ж зможе стати лідером на ринку телевізорів.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.