Крім випуску смартфонів, Xiaomi постійно додає нові інноваційні продукти на свою власну краудфандинговую платформу YouPin. Тепер компанія представила новий продукт - дезінфекційна сушарка HL Towel. Це ще один продукт для розумного будинку. Крім цього, виробник смартфонів також випустив вдосконалений розумний дверний дзвінок.

Xiaomi HL TOWEL DISINFECTION DRYER, gizchina

Продукт доступний на власній краудфандингової платформі YouPin. Він поставляється з ціною 299 юанів (приблизно 42 долара).

Xiaomi HL TOWEL DISINFECTION DRYER, gizchina

Як випливає з назви, продукт призначений для дезінфекції і сушіння рушники після використання. Сушарка для дезінфекції рушників HL може бути встановлена у вашій ванній кімнаті. Новинка поставляється з функцією УФ-стерилізації та дезінфекції, яка додатково запобігає ріст вірусів і бактерій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.ua писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.