Телефон OPPO Reno 3 Pro 5G показали із зігнутим дисплеєм. Правда, весь смартфон так і не показали на тизері. Сьогодні LetsGoDigital представила новий рендер телефону OPPO Reno 3 Pro 5G.

OPPO Reno 3 Pro 5G, gizmochina

Раніше на цьому тижні на Weibo з'явилася копія екрану майбутнього телефону OPPO. Зображення показало, що вказаний телефон може поставлятися з перфорованою поверхнею.

Бічні межі телефону мінімальні, оскільки екран згинається до країв. Верхня і нижня межі телефону також тонкі. Це вказує на те, що телефон буде мати дуже високе співвідношення екрана до корпуса. Передбачається, що в телефоні може бути встановлений 6,5-дюймовий AMOLED-дисплей з вбудованим в екран зчитувач відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.