В наступному місяці Vivo випустить смартфони Vivo X30 і Vivo X30 Pro з підтримкою 5G. Раніше на цьому тижні китайська фірма поділилася відео, що демонструє весь дизайн телефону разом з трьома його кольоровими варіантами. Сьогодні компанія випустила декілька зображень, на яких зображені варіанти градієнта Vivo X30.

Vivo X30, gizmochina

На зображеннях, показаних нижче, можна побачити популярну китайську супермодель Лю Вень, яка тримає новий телефон Vivo X30. Vivo стверджує, що серія Vivo X30 призначена для професійних фото. Він оснащений камерою з 4 об'єктивами на задній панелі, виконаної з вигнутого скла.

Vivo X30, gizmochina

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила прозорий валізу для мандрівників. В небезпечні країни з таким девайсом краще не їздити поодинці.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу гнучкий планшет, який стане конкурентом для смартфона Galaxy Fold.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung показала зовнішній вигляд Galaxy S11+. Смартфон отримав незвичайне розташування камери, а також великий дисплей.