В компанії Google оголосили винагороду до півтора мільйона доларів за злом нових версій Android і захисного процесора Titan M, для гаджетів, що працюють на цій операційній системі. Про це повідомляється у блозі "корпорації добра". Користувачам, які візьмуться за це, щоб отримати нагороду, пропонують зробити експлойт (програми, що використовують уразливості або "повнодіапазонний ланцюжок" експлойтів.

В Google заявили, що розмір грошової винагороди залежатиме від кількох умов. Так, на першому місці стоїть повноцінний опис роботи експлойтів, початковий вектор атаки і надійність експлойта. Крім того, сума винагороди може змінюватися в залежності від того, який обсяг необхідного сприяння з боку користувача потрібно буде для запуску шкідливого ПО і наскільки великі шанси юзера знайти роботу шкідливих програм. У компанії також мають намір заплатити в півтора рази більше, якщо хакеру вдасться виявити комбінації експлойтів, які працюють на попередніх версіях Android, випущених спеціально для розробників.

Google, Trashbox
Google, Trashbox

Нагадаємо, експерти запустили Google Stadia на "зламаному" смартфоні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Google кинула виклик шахраям і спамерам.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Google Фото обзавівся новим функціоналом.