Нещодавно Lenovo випустила в Китаї ноутбуки Lenovo ThinkPad E14 і E15. Це оновлені версії оригінальних E490 і E590. Тепер, згідно деяким закордонним інсайдерам, компанія хоче перейменувати нові гаджети, так що вони не будуть мати зв'язок з лінійкою ноутбуків.

LENOVO THINKPAD, gizchina

Наступні моделі ThinkPad X390 і ThinkPad T490 були анонсовані на сайті Lenovo. Звичайно, поки немає специфікацій і картинок. Тим не менш, ми вже знаємо, що будуть поставлятися з іменами ThinkPad X13 і T14. Більш того, нові ноутбуки ThinkPad будуть слідувати новим правилам іменування. В якості прикладу можна взяти ThinkPad T590, нова модель, швидше за все, буде називатися ThinkPad T15.

LENOVO THINKPAD, gizchina

Для чого компанія це робить - невідомо. Можливо, корпорація хоче спростити назви, щоб уникнути плутанини між моделями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила розумну сушарку для ванної. Гаджет отримав незвичайні функції, таких як дезінфекція рушників і очищення повітря. Обійдеться цей гаджет всього лише 42 долара.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила новий розумний телевізор, ціна якого приємно здивує покупців. За девайс попросять близько 500 доларів, а сам телевізор отримав флагманські для 2019 рік характеристики, так що популярність йому забезпечена.

Також Знай.uа писав, що компанія Google почала активно боротися зі спамерами. Нова система буде аналізувати кожне повідомлення на наявність вірусів, так що користувачі Google Messenger можуть спати спокійно.