Модель iPhone 12 може отримати до 4 модифікацій.

Найбільша модель розміром 6,7 дюйма, поряд з 6,1, отримає топові характеристики. Іншими словами, ці смартфони будуть флагманськими.

iPhone 12
iPhone 12

Інші дві моделі, а саме 5,4 і 6,1-дюймові отримають модуль з двома камерами, без будь-яких нововведень. Інсайдери також повідомляють, що всі моделі отримають підтримку мережі 5G.

Звичайно ж, не варто забувати і про iPhone SE другого покоління. Більш компактний варіант і економічна модель iPhone очікується в березні. Коротше кажучи, до кінця 2020 року компанія з Купертіно, можливо, випустила на ринок п'ять нових iPhone, серед яких 2 флагмана, 2 смартфона середнього рівня, і один бюджетник.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

iPhone 11
iPhone 11

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.