Згідно з даними, опублікованими TrendForce, світові поставки телевізорів досягли 54,97 млн. одиниць в третьому кварталі 2019 року. Samsung знову лідирує. Втім, Xiaomi поступово втрачає лідерство, і тепер компанія розташувалася на п'ятому місці.

Статистика показує, що загальні продажі Samsung TV в третьому кварталі досягли 10,41 мільйона одиниць, перевищивши постачання корейської компанії LG і 7,24 мільйона одиниць.

Статистика продажів телевізорів, gizmochina

Xiaomi значно відстає від конкурентів з 2,75 млн. Одиниць. Це непоганий показник, але компанія йде в мінус.

XIAOMI MI TV 4X 55-INCH 2020 EDITION
XIAOMI MI TV 4X 55-INCH 2020 EDITION

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За оцінками TrendForce, телевізійні поставки в четвертому кварталі 2019 року досягнуть 65,42 мільйона одиниць. У Xiaomi є всі шанси наздогнати конкурентів, так як корпорація представила оновлені телевізори.

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.