Смартфон Vivo V17 покажуть публіці вже 9 грудня. Раніше повідомлялося, що це може бути той же телефон Vivo V17, який був офіційно випущений в Росії в листопаді. Тим не менш, стало відомо, що він буде відрізнятися спереду і ззаду. 91mobiles поділився оприлюдненими відео про телефон Vivo V17, який з'явиться в Індії, щоб продемонструвати його дизайн в реальному часі.

Прямокутний модуль камери знаходиться у верхньому лівому кутку задньої частини. Він включає в себе чотири камери, розташовані у формі букви L, а також світлодіодний спалах.

Vivo V17, gizmochina

Також компанія вирішила змінити розташування фронтальної камери.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.