У першому кварталі 2019 року Samsung випустила свій перший складаний смартфон Galaxy Fold. Незважаючи на те, що його продаж кілька разів переносилася з-за проблем з дисплеєм, що це чудове пристрій. Повідомляється, що компанія хоче випустити відразу 2 гнучких смартфона вже в 2020 році.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Крім того, очікується, що в наступному році на ринку з'являться і інші варіанти складних смартфонів, розширивши складний сегмент для задоволення попиту на великі екрани в компактних форм-факторах. Принаймні, в наступному році Samsung запустить як мінімум дві нові складні моделі, і ходять чутки, що LG Electronics представить свій перший складаний телефон.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Правда, про ціни поки немає ніяких даних.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.