Після торговельних суперечок між США і Китаєм уряд США почав пом'якшувати відносини до китайським компаніям. Видача ліцензій фірмам для здійснення ділових партнерських відносин із забороненими компаніями, такими як Huawei, є одним з таких прикладів. Це дозволило американським компаніям відновити свої стосунки з китайським технологічним гігантом, але вже надто пізно, так як Huawei зараз будує свої смартфони без американських деталей. Схоже, компанія змогла викрутитися.

Huawei
Huawei

Спочатку заборона компанії співпрацювати з американськими корпорації крок завдав серйозної шкоди компанії, яка покладалася на західні компанії, такі як Google для підтримки ОС Android, ARM для своїх чіпсетів і інші компанії, такі як Intel і Qualcomm. Втім, тепер компанії не потрібні американські чіпсети.

Huawei
Huawei

Нагадаємо, що компанія Samsung представить Galaxy S11 вже в лютому 2020 року. Втім, витоку вже показують головні фішки цього смартфона. Серед них буде фронтальна камера, яку вбудували в сам екран, а також задня камера, яку розташували в хаотичному порядку

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила нереальний ліхтарик на всі випадки життя. Він може ставати лампою, або навіть зовнішнім акумулятором для девайсом, а міцний корпус дозволяє розбивати скло.

Також Знай.uа писав, що Steam показали 20 найпопулярніших ігор за жовтень 2019 року. Серед них як і інді проекти, так і ААА-ігри.