В смартфонах Huawei колекції Mate 30 вже зовсім немає американських деталей, адже компанія після скандалу Apple вирішила повністю від них відмовитися і перейшла на інші рішення. Серед іншого у виробника з'явилися постачальники з Нідерландів, Японії і Тайваню. Про це повідомила The Wall Street Journal.

З'ясувалося, що в лінійці смартфонів Mate 30 не виявили жодного американського елемента. Так, компанія перейшла на своє виготовлення Wi‑Fi і Bluetooth-чіпів замість тих, що були раніше – американські Broadcom. Аудіопідсилювач отримує від нідерландської NXP Semiconductors замість Cirrus Logic, а інші елементи постачають тайванська MediaTek і японська Murata. Однак, в Huawei все ж віддають перевагу американські комплектуючі, але якщо це залишиться неможливим, то у виробника "не залишиться іншого вибору, крім використання рішень з неамериканських джерел". Зараз компанія повністю відмовилася від американських запчастин.

Huawei, GizChina.it
Huawei, GizChina.it

Нагадаємо, Huawei розіслала запрошення-головоломку на презентацію Nova 6.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що LG запатентувала нереальний смартфон.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Huawei представила наворочений роутер за копійки.