У Tesla з'явився новий божевільний автомобіль, який не схожий ні на що, що випускала компанія раніше. Звичайно ж, мова йде про пікап Cybertruck.

Деякі люди люблять новинка, а деякі ненавидять. Це навіть стало мемом, коли веселі люди по всьому Інтернету підкреслюють, наскільки схожий пікап на автомобілі з старих ігор:

“Cybertruck натхненний такими іграми, як “Halo”, - нещодавно написав у Твіттері генеральний директор Tesla Елон Маск. "Warthog irl !!"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Warthog - культовий бойовий автомобіль із серії шутерів від першої особи “Halo”, що належить Microsoft, і разюче нагадує Cybertruck.

Маск це особливо і не приховує.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.