Перший складаний екран смартфона Motorola був анонсований на минулому місяці. Не випадково він був заснований на самої продаваної моделі компанії, а саме Motorola RAZR, яка в епоху розкладачок користувалася величезною популярністю. Навіть не чекаючи відгуків покупців, Motorola працює над іншим телефоном з таким же форм-фактором. Як повідомляється, так звані патенти Motorola RAZR 2020 показують, що компанія збирається створити ще одне революційне пристрій.

MOTOROLA RAZR 2020, gizchina

Робота смартфона буде ідентичною першому гнучкого смартфону. Крім того, Motorola також пропонує модульну конструкцію цього нового телефону. Може поєднувати в собі деякі зовнішні модульні компоненти. Іншими словами, в смартфоні можна замінити камеру, і робиться це без яких-небудь зусиль.

MOTOROLA RAZR 2020, gizchina

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.