Розумні продукти, призначені для жінок, стають все більш і більш популярними на ринку. У минулому році Xiaomi випустила кілька цікавих продуктів, одним з яких є дзеркало для макіяжу зі світлодіодним підсвічуванням Mijia. Бренд, який також випустив портативний дзеркало для макіяжу і зарядний пристрій на початку цього року, випустив покращене дзеркало для макіяжу зі світлодіодним підсвічуванням Mijia.

MIJIA LED makeup mirror, gizmochina

Продукт зберігає хорошу репутацію Xiaomi завдяки високій якості. Пристрій для макіяжу оснащене круглим 6,5-дюймовим дзеркалом високого дозволу з срібним покриттям. Нижня і середня частини дзеркала являють собою перемикачі, що підтримують трирівневу регулювання яскравості. Запатентована кільцева пластина навколо забезпечує більш яскравий і рівномірне світло.

MIJIA LED makeup mirror, gizmochina

Дизайн залишився мінімалістичним, правда, про ціннику поки немає ніяких даних.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.