Xiaomi Mi Mix 4 вже давно на слуху у інсайдерів. Не секрет, що замість очікуваного Mix 4, компанія представила концепцію Mix Alpha, яку поки що не можна буде купити. Тепер в мережі з'явилися фото з гаджетом, так що сумнівів немає - його дійсно представлять публіці, але вже в 2020 році.

Xiaomi Mi Mix 4, gizmochina

Фото вперше з'явилися на Slashleak, директор по продукції Xiaomi Ван Тенге Томас повідомив, що фейкові фото. Тим не менш, зображення виглядають реальними і містять деякі цікаві функції, які можуть з'явитися Mix 4. До того ж, компанія вже кілька разів говорила неправду, щоб зробити сюрприз для користувачів. Залишається тільки дочекатися офіційної презентації.

Xiaomi Mi Mix 4, gizmochina

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.