Додаток для створення коротких відеороликів, TikTok, звинувачується в судовому позові, в якому стверджується, що додаток збирає дані користувачів і відправляє їх в Китай. За повідомленнями, американські користувачі програми висунули численні звинувачення щодо недавнього неправомірного використання цензури. Китайська соціальна мережева платформа спростувала ці претензії, оскільки зіткнулася з проблемою національної безпеки у Вашингтоні.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

В позові проти додатки також стверджувалося, що додаток “включає в себе програмне забезпечення для спостереження з Китаю”. Це дозволило йому отримати доступ до даних користувача і відправляти їх на китайські сервери, в тому числі керовані Tencent і Alibaba Group Holdings. Подивимося, чим закінчиться цей скандал, який неймовірно швидко набирає обертів.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.