Huawei Nova 6 SE - третій зі смартфонів Nova 6, який Huawei планує випустити найближчим часом. Тепер в мережу злили характеристики смартфона.

Huawei Nova 6, Overclockers
Huawei Nova 6, Overclockers

За даними Digital Chat Station, дисплей Huawei Nova 6 SE буде мати розмір близько 6,4 дюйма. Це буде РК-панель з роздільною здатністю FHD + і одним отвором у верхньому лівому куті дисплея для фронтальної камери на 16 Мп.

Nova 6 SE отримає четверну камеру, яка розташована в лівому верхньому кутку. Великі отвори для датчика схожі камеру iPhone 11.

Huawei Nova 5i Pro
Huawei Nova 5i Pro

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Всередині телефону буде процесор Kirin 810, який буде живитися від акумулятора ємністю 4200 маг з підтримкою швидкої зарядки 40 Вт. Nova 6 SE також буде оснащений бічним сканером відбитків пальців.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.