У вівторок, 3 грудня, в Україні запустили новий сервіс грошових переказів Moneytou, який дозволяє переводити гроші через додаток Viber. Про це в прес-релізі повідомила прес-служба Mastercard. Втім, подібні послуги вже давно користуються популярністю в іншому месенджері - Telegram, і там вже не перший рік доступні переклади з допомогою банку ПриватБанк.

Переводити кошти в додатку можуть власники картки будь-якого українського банку, які користуються Viber. Месенджер повинен бути зареєстрований на номер одного з українських операторів зв'язку.

Viber
Viber

2019 року сервіс був запущений в Угорщині, а Україна стала другою в світі країною, де доступний Moneytou. Відмінні новини для тих, хто займається частими грошовими переказами. З допомогою месенджера це можна зробити набагато простіше.

Комісія послуги складає 5 грн + 1% від суми переказу. Максимально можна перевести 14900 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Viber
Viber

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.