Google нарешті визнає, що фотографії в даний час так само важливі для спілкування, як і спогадів. Протягом багатьох років єдиним способом обмінюватися фотографіями з допомогою фантастичного сервісу Google Photos компанії було створення громіздкого загального альбому. Але починаючи з сьогоднішнього дня, Google запускає оновлену опцію обміну, яка по суті є функцією обміну приватними повідомленнями, вбудованих в мобільні додатки і веб-сайт Google Photos для iOS і Android.

Google Photo
Google Photo

Тепер, коли ви хочете поділитися фотографією, вам більше не потрібно створювати весь альбом. Ви можете відправити одноразове повідомлення другові, якщо у нього також встановлена програма Google Фото, точно так само, як в Instagram, Snapchat, SMS або будь-якому іншому додатку чату. Якщо ви хочете перетворити цю тему в розмову, ви можете почати спілкуватися в чаті, а також реагувати на фотографії за допомогою лайків і обмінюватися ними.

Google Photo
Google Photo

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi подтвержила існування Xiaomi Mi 10, про яку мріяли мільйони. Швидше за все, смартфон покажуть вже в 2020 році, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon почне здавати в оренду квантовий комп'ютер, який могутніше в тисячі разів звичайних ПК. Такий девайс допоможе виконувати складні математичні рішення.

Також Знай.uа писав, що компанія LG Запатентувала нереальний гнучкий смартфон який отримає аж 3 камери.