Флагманський захищений телефон Ulefone Armor 7 в даний час активно продається, він має безліч покращених функцій порівняно з попередніми міцними телефонами Ulefone, і справа не тільки в начинці. Смартфон отримав процесор Helio P90, а також 48-мегапіксельну камеру з трьома об'єктивами. Він сертифікований за класами захисту IP68 і IP69K, і виробник випустив відео, яке показуємо всю міцність смартфона.

На відео екран Ulefone Armor 7 пройшов серію жорстоких тортур, але екран продовжував працювати. далеко не кожен смартфон зміг би витримати хоча б одне випробування.

Що стосується технічних характеристик, за винятком згаданого вище процесора Helio P90 і 48-мегапіксельною потрійний камери, Armor отримав 7 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ вбудованої пам'яті, 16-мегапіксельна селфи-камера, 6.3 - дюймовий екран, батарея 5500 маг з бездротовою зарядкою Qi 10 Вт, сканер відбитків пальців, NFC і Google Pay.

ULEFONE ARMOR 7, gizchina

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Прямо зараз Armor 7 продається за зниженою ціною $ 369,99, так що саме час оновити свій гаджет.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.