Samsung, нарешті, представила сьогодні в Індії самий преміальний розумний телевізор. Ці телевізори з мікро-світлодіодними панелями, були вперше продемонстровані на виставці CES 2019 ще в січні.

Samsung Wall, ixbt

Звичайно ж, телевізор отримає відразу 3 модифікації, які будуть відрізнятися не тільки ціною, але й розмірами. Найменший варіант має 146-дюймову панель з роздільною здатністю 4K. Другий варіант поставляється з 219-дюймової панеллю з роздільною здатністю 6K, в той час як найбільша модель оснащена 292-дюймової панеллю з роздільною здатністю 8K. Вартість стартує з позначки 490 000 доларів, а закінчується на позначці в 1,68 млн доларів! І це без урахування податків.

Samsung Wall, ixbt

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.