Раніше в цьому місяці Qualcomm випустила свій флагманський чіпсет Snapdragon 865 SoC для Android, але виробник чіпів також пролив світло на їх відносини з Apple і прийдешнім iPhone 5G. За словами PCMag, президент Qualcomm Кріштіану Амон стверджує, що “Пріоритет номер один у цих відносинах з Apple полягає в запуску їх телефон як можна швидше. Це пріоритет”.

Qualcomm Snapdragon 855 Plus
Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Це рішення, очевидно, було прийнято для того, щоб смартфони вийшли на ринок вчасно, і перемир'я між двома компаніями настало після того, як Apple вже почала розробку свого наступного iPhone. Амон пояснив, що Apple і Qualcomm в даний час працюють над тим, щоб зробити якомога більше і якомога швидше. Подивимося, що з цього вийде.

Qualcomm
Qualcomm

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.