Не секрет, що Vivo підтвердила нові подробиці про Vivo X30, який буде офіційно представлений в Китаї 16 грудня. Вже підтверджено, що телефон буде працювати з чіпсетом Samsung Exynos 980 SoC.

Vivo X30, gizmochina

напередодні офіційного запуску Vivo X30 був помічений на Geekbench, набравши 3 095 балів в одноядерному тесті і 7 379 в багатоядерний тесті. Згідно зі списком, у телефону є номер моделі Vivo V1938CT, і він поставляється з Android 9 Pie OS, нової користувача оболонкою ОС Android від компанії.

Це дає нам досить гарне уявлення про те, чого чекати від пристрою Exynos 980 SoC з точки зору продуктивності. Результати дуже хороші як в одноядерних, так і в багатоядерних тестах. Варто відзначити, що смартфон дійсно флагманський , так що точно сподобається публіці.

Vivo X30, gizmochina

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Exynos 980 SoC був представлений на початку вересня і є першим у світі чіпсетом середнього класу з вбудованим модемом 5G.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.