Master Lu, платформа для тестування смартфонів, випустила звіт для найкрутіших смартфонів листопада 2019 року. Цей список призначений тільки для пристроїв, випущених в листопаді місяці, тому не буде ні Huawei Mate 30 Pros, ні Samsung Galaxy Note 10 в списку.

Список найбільш потужний смартфонів листопада, gizchina

Перше місце в списку зайняв Honor V30 Pro, набравши 171,57 бали. В додаток до потужного флагманському чіпу Kirin 990, V30 Pro також має рідинну систему охолодження для ПК і 8-міліметрову теплову трубку для ПК для відводу тепла. Швидке охолодження майже на 60% забезпечує плавну роботу вашого телефону навіть при великих навантаженнях на процесор.

На другому місці Honor V30, що не дивно, враховуючи, що він також оснащений чіпсетом Kirin 990. Honor V30 пішов за ним з рахунком 170,52 бали, залишивши значний розрив у 10 балів між ним і третім місцем, в цілому дуже сильний результат від Honor.

Xiaomi Mi CC9 Pro
Xiaomi Mi CC9 Pro

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Всі смартфони в списку мають потужні процесори, так що їх можна назвати флагманами листопада 2019 року.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.