Як відомо, кожного року Apple випускає по три нових iPhone: один "бюджетний" і два "преміальних". Так, цього разу компанія не обійшла стороною цю традицію та вже незабаром випустить аж 5 нових смартфонів, пише Сегодня.

Відтак, серед новинок Apple буде iPhone SE 2 з потужністю iPhone 11. Він матиме дизайн, схожий на 4,7-дюймовий iPhone 8 з оновленими внутрішніми характеристиками. Окрім цього, передбачається й інші моделі iPhone: 5,4-дюймовий і дешевший, два 6,1-дюймовиих з двома задніми камерами та один 6,7-дюймовий з трьома інтегрованими задніми камерами з 3D-датчиком.

iPhone
iPhone

Також, повідомляється, що apple можуть повністю відмовитися від порту Lightning і перейти на "повністю бездротову зарядку". А в свою чергу означатиме, що компанія не буде оснащувати iPhone портом USB-C для дротової зарядки.

Нагадаємо, що компанію Google звинуватили в крадіжці текстів для пісень. Схоже, назріває гучний скандал, так як компанія просто використовує без дозволу величезну бібліотеку текстів для пісень.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi повідомила, що флагманський Xiaomi Mi Mix 10 отримає топовий процесор від Qualcomm. Девайс отримає потужний процесор, а також передову начинку і величезний акумулятор.

Також Знай.uа писав, що компанія SpaceX відправить у космос готель для роботів. Компанія відправить роботів на МКС, які будуть займатися виявленні пошкодження зовнішнього корпусу космічної станції.