В мережі показали новий автомобіль під назвою Lynk & Co 05, позашляховик в стилі Rakish Coupe, який повинен поступити в продаж в другій половині 2020 року.

Lynk & Co 05 має довжину 4592 мм, ширину 1879 мм і висоту 1628 мм. Його колісна база вимірює 2734 мм. Він буде конкурувати з такими лідерами, як Haval F7, Changan CS75 PLUS і Honda CR-V.

Lynk & Co 05, autonews

Як і інші моделі Lynk & Co, 05 також працює на платформі CMA (Compact Modular Architecture), розробленої Volvo в партнерстві з материнською компанією Geely.

Автомобіль виглядає максимально агресивно.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Lynk & Co 05, autonews

Новий транспортний засіб буде оснащуватися 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом або 2,0-літровим двигуном з турбонаддувом. Правда, про ціни подробиць немає.

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.