На недавній конференції Huawei президент Huawei Ван Ченглу розповів, що починаючи з наступного року HarmonyOS нарешті з'явиться на смартфонах. Правда, Harmony не замінить Android. Крім того, Android, як і раніше є кращим ОС Huawei і залишається основою більшості їх пристроїв.

Harmony OS
Harmony OS

Інші цікаві моменти були також порушені відносно операційної системи. HarmonyOS буде продаватися на міжнародному рівні, а не тільки в Китаї, як раніше. До того ж HarmonyOS буде офіційно відкрито для громадськості до серпня наступного року, що має сенс, враховуючи недавню позицію Huawe.

Harmony OS
Harmony OS

Не так давно Джой Тан, старший віце-президент Huawei зв'язків з громадськістю, заявив в інтерв'ю, що код HarmonyOS має менше рядків коду і більш високий рівень безпеки, якщо порівнювати з Android.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei може відмовитися від співпраці з Samsung. Повідомляється, що компанія може самостійно виготовляти компоненти для своїх смартфонів, що значно здешевить вартість майбутніх флагманів від китайців.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Qualcomm зайнялася розробкою нового iPhone 12. Головною фішкою флагмана стане наявність 5G мережі.

Також Знай.uа писав, що експерти обрали найбільш потужні смартфони листопада 2019 року. Серед них як і новинки, так і відомі всім флагманські моделі.