Коли ви займаєтеся виробництвом, вам потрібно вирішити одну проблему - контрафактна продукція. Вона не тільки зашкодить вашим продажу і зіпсують вашу торгову марку, але і ці продукти можуть завдати шкоди користувачеві.

Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones
Xiaomi HiFi Hybrid Flagship Earphones

Повідомлялося, що Xiaomi здійснила рейд з поліцією на індійський ринок, де вона конфіскувала підроблені продукти вартістю 18 252 доларів. Набіг був проведений на Делійському ринку Гаффар після того, як китайський виробник подав скаргу в поліцію Делі.

Офіційну заяву, опубліковане Xiaomi, говорить: “Співробітники поліції Центрального округу Кароль Баг разом з представниками компанії провели рейд, на якому вони вилучили понад 2000+ підроблених продуктів Xiaomi у чотирьох власників магазинів, які були заарештовані за звинуваченням у продажу контрафактна продукція Xiaomi”.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Конфісковані продукти, які налічували понад 2000 одиниць, включають зарядні пристрої, USB-кабелі, блоки живлення, навушники і популярні бездротові навушники Redmi AirDots.

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.