Для того, щоб відправити безпілотне таксі у вільний політ, його необхідно перевезти на інший аеродром.

CityAirbus, gagadget

Генеральний директор Airbus Helicopters Бруно Евен показав фотографію демонстраційного примірника CityAirbus, який піднявся над землею на заводі в німецькому Донауверте, де був побудований літак. Втім, це лише один з небагатьох тестів, і до реальних польотів з пасажирами йому дуже далеко.

За словами представника Airbus, оскільки об'єкти в Донауверте знаходяться недалеко від міста, виробник не може виконувати безкоштовні польоти на поточній стадії прототипу CityAirbus. Втім, тести проводилися без живих пасажирів. Можливо, новинку покажуть публіці вже в 2020 році, але сама послуга точно не з'явиться в найближчі кілька років.

CityAirbus, gagadget

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.