Компанія 2K Games порадувала відмінною новиною мільйонів геймерів - анонс BioShock 4!

Bioshock 4, Overclockers

Через Cloud Chamber від видавничого лейблу компанії офіційно готує черговий випуск популярної футуристичної гри-шутера від першої особи. Погана новина полягає в тому, що розробники будуть працювати над цим протягом наступних “кількох років”. Втім, гра точно вийде на комп'ютери, що точно порадує геймерів, так як про гру не було чутно протягом 7 років.

Bioshock 4, Overclockers

Нагадаємо, що перша гра BioShock була випущена в 2007 році в підводному місті Rapture, місці, народжене ідеєю утопії. Але відкриття ADAM, генетичного матеріалу, який можна використовувати для зміни ДНК людини і надання йому надлюдських здібностей, таких як телекінез і пірокінез, перетворило цей сон в кошмар. Після цього компанія випустила в 2010 році BioShock 2, а BioShock Infinite дебютував у 2013 році.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung хоче здивувати публіку, і вже в лютому 2020 року випустить свій нові флагман Galaxy S11, який отримає 108-мегапіксельну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple готує до виходу iPhone 12, який покажуть публіці вже у вересні наступного року. Повідомляється, що новинка отримає величезний акумулятор за рахунок встановлення нових компонентів в смартфон.

Також Знай.uа писав, що компанія Nokia готова випустити свій перший розумний телевізор, який буде конкурувати з бюджетними моделями від Xiaomi.