Китайський виробник Oppo збирається випустити свій новий смартфон з підтримкою 5G серії Oppo Reno 3. Повідомляється, що компанія анонсує гаджет вже 26 грудня. Весь модельний ряд Reno 3 поставляється з вбудованими інтегрованими чіпами 5G, які підтримують дворежимні мережі SA/NSA 5G.

Oppo Reno 3, gizchina

В серії Oppo Reno 3 є дві моделі - Oppo Reno 3 і Reno 3 Pro. Відповідно до припущень і чуток, у нас вже є уявлення про процесорах на цих пристроях. У той час як Oppo Reno 3 буде поставлятися з чіпом Qualcomm Snapdragon 765G 5G, модель Pro буде використовувати чіп MediaTek 5G.

Oppo Reno 3, gizchina

Також інсайдери додали, що Reno 3 буде оснащений 6,5-дюймовим AMOLED-екраном. На задній панелі розмістять четверну камеру, яка включає 48-мегапіксельний основний датчик. Інші датчики будуть на 13MP, 8MP і 2MP.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.