Незважаючи на те, що Motorola One Zoom була випущена ще у вересні, експерти тільки зараз оцінили можливості її камери. Звичайно ж, мова йде про авторитетному ресурсі для оцінки камери DxOMark.

Смартфон Motorola One Zoom отримав оцінку 87 балів. Його оцінка навіть нижче ніж у iPhone 7 Plus 88 і до Samsung Galaxy A9 (2018) 86.

MOTOROLA ONE ZOOM, gizchina

Заглибившись в огляд, ми дізнаємося, що смартфон відмінно впорався з фотозйомкою, і отримав 92 бали. Телефон Motorola дійсно зміг домогтися правильної експозиції при добре збалансованому освітленні, і у нього була точна система автофокусу. Те ж саме стосується фотографій, знятих при включеній світлодіодного спалаху. Між тим ефект розмиття фону виявився досить приємним.

MOTOROLA ONE ZOOM, gizchina

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Згідно DxOMark, у телефону нестабільна фокусування при використанні зума на середніх і великих відстанях, а також погана передача кольору, а також поява шуму на фото.

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.