Antutu тільки що опублікував свій щомісячний рейтинг найпотужніших Android-смартфонів. Топ 10 найбільш потужний смартфонів листопада 2019 року.

Топ 10 смартфонів листопада, gizchina

Звичайно ж, перше місце зайняв ігровий смартфон Asus ROG Phone 2 з Snapdragon 855+ і 8 ГБ оперативної пам'яті, який знову знаходиться у верхній частині списку. За ним слідують OnePlus 7T і OnePlus 7T Pro з Snapdragon 855+ і 8 ГБ оперативної пам'яті для обох варіантів.

Зверніть увагу на появу в списку Galaxy Note 10+ від Samsung. Чіпсет Snapdragon 855 навіть перевершує Exynos 9825, відведений на останнє місце. Більш того, в рейтингу домінує чіпсети компанії Qualcomm.

Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint
Samsung Galaxy Note 10,Pocket-lint

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.