На заході OPPO представила дуже науково-фантастичний смартфон, який використовує камеру під екраном. Так що на телефоні немає ніяких отворів і ніяких фізичних кнопок, а сама камера розміщена під екраном.

Oppo, gizchina

Клавіші включення і регулювання гучності телефону розраховані на чутливість до натиснення. Таким чином, у смартфона немає отворів. Це не тільки робить телефон унікальним і надає йому технологічний вигляд, але і забезпечує його довговічність. Крім того, екран девайса також не має отворів. Офіційно OPPO називає це “перспективним панорамним екраном”. У порівнянні з версією, яку OPPO представила в червні цього року, площа її фронтальної камери значно менше. Таким чином, тепер його легше заховати, і його важко знайти, не придивившись.

Oppo, gizchina

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.