Мама Ілона Маска показала, як майбутній глава Tesla возиться з машиною в 1995 році. Судячи з фото, грошей у сім'ї було не так вже й багато, щоб Ілон Маск в юному віці міг дозволити собі автомобіль.

Ілон Маск - голова Telsa

Сам Ілон написав, що не міг дозволити собі купувати запчастини, тому шукав їх на звалищах. Втім, можливо, саме це змусило його змінити світ, створивши Tesla і SpaceX, які допомагають робити світ краще, і розвивати швидше всьому людству.

Ілон Маск, Reuters
Ілон Маск, Reuters

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.