Компанія "Google Україна" щорічно представляє результати дослідження за пошукової активності користувачів з усього світу. Деякі з популярних запитів вас точно здивують. Звичайно, анонімність користувачів забезпечена, але такої кількості дивних запитів ще не було.

потрапляють У рейтинги запити, які протягом року зростали швидше всього. Вони показують сплески інтересу користувачів до подій, персон, тим.

Кадр з фільму "Гра престолів"
Кадр з фільму "Гра престолів"

Топ-запити року: Гра престолів 8 сезон; Зеленський; Юлія Началова; Заворотнюк; Результати виборів 2019; Децл; Чорнобиль; Дебати; Порошенко; Євробачення 2019.

Схоже, українців непокоїть політична ситуація в країні, а також серіали.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Зеленський, Цензор.НЕМАЄ
Володимир Зеленський, Цензор.НЕМАЄ

Персона року: Володимир Зеленський; Анастасія Заворотнюк; Петро Порошенко; MARUV; Потап; Ігор Смешко; Ігор Коломойський; Біллі Айлиш; Валерій Легасов; Алла Мазур.

Цілком очікуваний список, враховуючи, що на першому місці в списку є Президент.

А от з фільмами набагато цікавіше. Відразу видно, який фільм українцям сподобався найбільше в цьому році.

Фільм року: Джокер; Месники: Фінал; Аквамен; Воно 2; Поліцейський з Рубльовки. Новорічний свавілля; Король Лев; Одного разу в Голлівуді; Капітан Марвел; Захар Беркут; Як приручити дракона 3.

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.