Коли Apple вперше продемонструвала свій новий Mac Pro, компанія також показала, що ви можете укомплектувати його з допомогою додаткових коліс, що може бути зручно, якщо вам потрібно регулярно переміщати свій комп'ютер. У той час Apple не ділилася, скільки коштують колеса, але казала, що базовий Mac Pro коштує 5 999 доларів, так що навряд чи вони будуть дешевими.

Колесо для Mac Pro, Verge

Mac Pro тепер доступний для замовлення, і виявляється, що вам доведеться витратити 400 доларів, щоб мати можливість катати ваш новий комп'ютер з місця на місце. Іншими словами, вам доведеться заплатити по 100 доларів за колесо.

Mac Pro
Mac Pro

Якщо це звучить як крапля в морі, чому б не піти ва-банк і отримати максимум від Mac Pro? Це буде коштувати всього $ 52 599.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.