Новий Mac Pro від Apple доступний для замовлення вже сьогодні: він коштує від 5 999 доларів, але якщо ви хочете самий потужний Mac, який можна купити за гроші, він обійдеться вам в 52 599 доларів, що робить його найдорожчим Mac коли-небудь створених.

Mac Pro, Verge
Mac Pro, Verge

Базова ціна: $ 5999, ціна для Mac Pro початкового рівня.

Процесор: 28-ядерний, 2,5 ГГц Intel Xeon W з 28 ядрами, 56 потоків і Turbo Boost до 4,4 ГГц (додаток за 7 000 доларів).

Оперативна пам'ять: 1,5 ТБ з 2933 МГц, розділений на 12 128 ГБ замінних користувачем слотів (додаток за 25 000 доларів).

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Mac Pro 2019
Mac Pro 2019

Твердотільні накопичувачі: 4 ТБ для зберігання SSD, розділені на два 2 ТБ твердотільних накопичувача (додаток за 1400 доларів. Apple відзначає, що незабаром буде запропонований варіант 8 ТБ, що означає, що в майбутньому ви зможете витратити ще більше.

Графічний процесор: два модуля відеокарт AMD Radeon Pro Vega II Duo, кожен з двома графічними процесорами всередині, в загальній складності чотири графічні карти, кожен з 32 ГБ оперативної пам'яті на кожен графічний процесор (10 800 дол.).

Карта акселератора камери форсажу: 2000 доларів

Колеса для Mac Pro: 400 доларів

Magic Trackpad: продається окремо (за додаткові 50 доларів)

Додайте все це, і ви отримаєте $ 52 599.

Нагадаємо, що в мережу злили ціни на нові бюджетні моделі смартфонів Samsung Galaxy A, які є більш дешевими версіями флагманів корпорації. Ціни точно сподобається користувачам.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали найдорожчий китайський кросовер, який отримав незвичайний дизайн і наворочену начинку всередині.

Також Знай.uа писав, що українські інженери показали дизайн додому для колонізаторів Місяця. Звичайно, підкорення супутника Землі станеться нескоро, але замислюватися про безпеку варто вже зараз.