Впровадження модему 5G в поєднанні з новими матеріалами, такими як металевий каркас, змусить вас повірити, що ціна на iPhone 12 навіть для базової моделі буде недоступна для більшості покупців. Втім, інсайдери повідомляють, що покупцем немає причин турбуватися, адже ціна не особливо зміниться, навіть після додавання всіх новинок в смартфон.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Повідомляється, що всі ці оновлення піднімуть вартість виробництва iPhone 12 в середньому аж на 100 доларів, якщо порівнювати з iPhone 11. Тим не менш, Мін-Чі Куо з TF International Securities заявляє, що від Apple не очікується значного підвищення ціни на iPhone 12 в 2020 році.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.