TikTok - це феномен, і заперечувати цей факт неможливо. Минулого місяця він досяг рубежу в 1,5 мільярда завантажень в App Store і Google Play. Наприклад, додаток стало третім за кількістю завантажень додатком в неігровий категорії. Тепер компанія, яка стоїть за TikTok, ByteDance, прагне розширити можливості потокової передачі музики з допомогою нової програми під назвою Resso. Додаток в даний час проходить бета-тестування в Індії та Індонезії.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Компанія вже зміцнила партнерські відносини з індійськими лейблами, такими як T-Series і Times Music. Додаток/служба все ще працює над розширенням своєї бібліотеки контенту за рахунок більш великих гравців, таких як Universal Music Group і Sony Music Entertainment. Додаток має простий інтерфейс з рекомендованими художниками і спільними плейлистами.

Смартфони з вірусами
Смартфони з вірусами

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.