Ще у вересні Apple почала випуск iOS 13 з купою нових функцій. Проте оновлення iOS 13 виявилося недоступним для користувачів iPhone 5s. Незважаючи на цей факт, компанія з Купертіно все ще надає оновлення безпеки для iPhone 5s, а також для iPhone 6.

iPhone 5C
iPhone 5C

Поряд з iPhone 5s і 6, iOS 12.4.4 також з'явиться і на Air iPad, iPad mini 2 і iPad mini 3. Ці старі iPad будуть продовжувати працювати з звичайною версією iOS. Варто відзначити, що більш нові моделі отримали iPadOS. Нарешті, згадане оновлення також поширюється на iPod Touch 6.

iPhone SE 2
iPhone SE 2

Список змін не говорить про багато що, окрім того, що це важливе оновлення для системи безпеки. Apple рекомендує всім власникам цих старих телефонів оновити iOS 12.4.4.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.