Galaxy S11 і Galaxy Fold 2 будуть представлені публіці 18 лютого 2020 року на конференції в Сан-Франциско. За словами інсайдера, Samsung вирішила показати новий гнучкий смартфон вже в лютому наступного року, так що чекати залишилося недовго.

“Samsung Electronics попередньо запустить серію Galaxy S11 і розкладні телефони в Сан-Франциско, США, 18 лютого 2020 року”, - сказав Ice Universe, відомий інсайдер, чиї прогнози з приводу смартфонів часто збуваються.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це відповідає звичайним графіком Samsung. В цьому році компанія представила Galaxy S10, S10 +, S10e і Galaxy Fold 20 лютого. У 2018 році виробник представив Galaxy S9 і S9 Plus 25 лютого.

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.