Новий смартфон Moto G8 Power засвітився в мережі, і тепер можна побачити його характериситки. G8 Power (номер моделі XT2041-4) згадувався разом з другим нерозкритим пристроєм (номер моделі XT2045-2). Швидше за все, новинку покажуть публіці вже в перші місяці 2020 року.

Moto G8, gizmochina

Motorola випустила телефони Moto G8 Plus і G8 Play кілька місяців тому. Незабаром після запуску головний редактор XDA Developers Міш'ал Рахман розповів про існування нового смартфона. Згідно з документами FCC, в майбутньому Moto G8 Power (XT2041-4) буде використовуватися акумулятор ємністю 5000 мАч. Смартфон має розміри 157,9 х 75,8 мм, а його товщина поки не відома. Пристрій, швидше за все, має 6,2-дюймовий або 6,3-дюймовий дисплей. Величезний акумулятор явно позитивно позначиться на продажах пристрою.

Також пристрій працює на Android 10 і підтримує 5G Wi-Fi і двохдіапазонний 2.4 G. Мото G8 Power, ймовірно, отримає чіпсет Snapdragon 665 під капотом. Moto G8 Plus, випущений раніше в цьому році, також оснащений тим же чіпсетом.

Нагадаємо, що компанія Apple розпочала продаж свого потужного комп'ютера Mac Pro. тепер же до нього з'явилися у продажу коліщатка для перевезення з місця на місце. Правда, вартість коліщаток близько 400 доларів.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа майбутні флагмани Samsung і iPhone отримають збільшеними акумуляторами за рахунок зменшення розмірів інших компонентів.

Також Знай.uа писав, що компанія Oppo представила футуристичний смартфон без отворів, а фронтальну камеру впровадили в сам екран, без вирізів і отворів.