В Індію з США були доставлені ударні вертольоти McDonnell Douglas AH-64Е Apache в кількості чотирьох одиниць. Схоже, Індія не проти закупитися вертольотами з США, що цілком собі вигідна угода. Правда, про вартість контракту не повідомляється.

McDonnell Douglas AH-64Е Apache, pinterest

Ця поставка була проведена згідно з укладеним контрактом на 22 ударних вертольота AH-64E. На сьогоднішній день, з урахуванням прибулої партії, в розпорядженні Збройних сил Індії вже 16 вертольотів даного типу.

McDonnell Douglas AH-64Е Apache, pinterest

Примітно те, що американські вертольоти були доставлені в Індію на українських транспортних літаках Ан-124-100, які можуть похвалитися дальністю польоту і загальною вантажопідйомністю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.